360° Παρουσίαση Προκατασκευασμένης Κατοικίας

360° Παρουσίαση Προκατασκευασμένης Κατοικίας

Στην Προκατ Καραγιαννάκης είμαστε οι πρώτοι στο χώρο των προκατασκευασμένων κατοικιών που σας δίνουμε τη δυνατότητα να δείτε τις προκατασκευασμένες κατοικίες μας και σε παρουσίαση 360°. Πρόκειται για μία δυνατότητα η οποία δεν υπήρχε μέχρι τώρα και αποτελεί μεγάλο βήμα στον χώρο της κατασκευής κατοικίας. Έτσι μπορείτε να περιηγηθείτε στο χώρο που επιλέγετε ώστε να δείτε πως θα είναι στην πραγματικότητα.

Τι είναι η παρουσίαση 360° Προκατ

H παρουσίαση προκατ 360° είναι η τρισδιάστατη περιήγηση στην προκατασκευασμένη κατοικία της επιλογής σας, την οποία μπορείτε να δείτε σε προβολή 360 μοιρών σαν να βρίσκεστε φυσικά στον χώρο τον οποίο βλέπετε μέσα από την παρουσίαση. Έχετε τη δυνατότητα να δείτε με μεγάλη ακρίβεια τη διακόσμηση που θέλετε για το χώρο σας σε συνδυασμό με τα έπιπλα και τα χρώματα της επιλογής σας για μία πλήρη εικόνα της μελλοντικής σας προκατασκευασμένης κατοικίας.

Τα οφέλη της παρουσίασης 360°

1) Έχετε τη δυνατότητα να κατευθυνθείτε σε οποιοδήποτε σημείο του σπιτιού, είτε στο εσωτερικό, είτε στο εξωτερικό σαν να βρίσκεστε φυσικά στο χώρο

2) Η περιήγηση στο χώρο του Προκατ είναι λεπτομερής και εξαιρετικά κοντά στην πραγματική εικόνα του, επομένως υπάρχει μία πλήρης εικόνα του χώρου. Μπορείτε να πάρετε το χρόνο σας και να δείτε τα δωμάτια του σπιτιού από διάφορες οπτικές γωνίες που εσείς θα επιλέξετε, καθώς και να επεξεργαστείτε περισσότερο το χώρο και το πως θέλετε να τον διαμορφώσετε ή τι αλλαγές θέλετε να πραγματοποιήσετε.

Για παράδειγμα μπορεί να βλέπετε την 360° παρουσίαση της προκατασκευασμένης κατοικίας της επιλογής σας, ενώ παράλληλα κάνετε έρευνα για έπιπλα. Αυτό σημαίνει ότι είναι πιο εύκολο για εσάς να δείτε τι αλλαγές θέλετε να πραγματοποιηθούν γιατι θα βλέπετε ταυτόχρονα από όλες τις οπτικές γωνίες το χώρο σας.

3) Εξοικονομείτε χρόνο και αποφασίζετε πιο εύκολα για το που θέλετε να καταλήξετε.

4) Αν σας είναι δύσκολο και δεν μπορείτε να δείτε από κοντά το Προκατ σπίτι της επιλογής σας, η παρουσίαση 360° σας λύνει τα χέρια καθώς αποτελεί ακριβή προσομοίωση της προκατασκευασμένης κατοικίας που θα έχετε.

5) Πριν την αγορά ενός σπιτιού, πολλοί αγοραστές θέλουν να δουν το χώρο περισσότερες από μια φορές. Με την 360° παρουσίαση της προκατασκευασμένης κατοικίας αυτό το θέμα δεν υφίσταται καθώς μπορείτε ανά πάσα ώρα να περιηγηθείτε σε αυτόν και να πάρετε το χρόνο που θέλετε για να δείτε τι αλλαγές θα θέλατε να κάνετε και φυσικά να νιώσετε πιο οικεία με το χώρο.

Στην ΠΡΟΚΑΤ Καραγιαννάκης προσφέρουμε τη δυνατότητα παρουσίασης Προκατ 360 εξαιρετικής ποιότητας και υλοποιούμε κάθε ανάγκη που έχετε για το σπίτι σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας για τη δική σας 360° παρουσίαση ώστε να κάνουμε πράξη το σπίτι που ονειρεύεστε.