Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Πιστεύουμε στον ανθρωποκεντρικό σχεδιασμό

50 ΧΡΟΝΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ

Κατασκευάζουμε το μέλλον

Από την ίδρυση της κατασκευαστικής εταιρείας μας το 1972, προσφέρουμε καινοτόμες λύσεις στον σχεδιασμό και την κατασκευή προκατασκευασμένων κατοικιών στοχεύοντας πάντα στην εξέλιξη και την καινοτομία ακολουθώντας μια ανθρωποκεντρική προσέγγιση στις προτάσεις μας.

ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΕΥΗΜΕΡΙΑ

Ερευνώντας και παρατηρώντας την κουλτούρα, τις αξίες και τις φιλοδοξίες των πελατών μας, στοχεύουμε στην προσωπική τους ευημερία σχεδιάζοντας για αυτούς κατοικίες και χώρους που συμβάλουν σε μια ήρεμη, ασφαλή και λειτουργική καθημερινότητα.

ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΡΓΩΝ

Η Εγγύηση Μιας Εταιρείας με Παρελθόν, Παρόν και Μέλλον.

Εδώ και περισσότερα από πενήντα χρόνια, η Προκατ Καραγιαννάκης βρίσκεται στην πρώτη γραμμή του χώρου των προκατασκευασμένων κατοικιών. Η εμπειρία μας στις κατασκευές, από το 1972, είναι η βάση πάνω στην οποία στηρίζεται η αξιοπιστία και η εμπιστοσύνη που μας δείχνουν οι πελάτες μας.

Το σύνθημά μας, “Μια εταιρεία με παρελθόν, παρόν και μέλλον”, αποτυπώνει την δέσμευσή μας προς την εξαιρετική ποιότητα και την αδιάκοπη βελτίωση. Με την ίδια αφοσίωση που ξεκινήσαμε το επάγγελμά μας πριν από τόσα χρόνια, συνεχίζουμε να προσφέρουμε στους πελάτες μας μοναδικές κατοικίες που ανταποκρίνονται στις ανάγκες τους, με ποιότητα, αξιοπιστία και σεβασμό προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον.

Κάθε έργο που παραδίδουμε συνοδεύεται από γραπτή εγγύηση, με την υπογραφή μας, δείχνοντας έτσι την δέσμευσή μας να παρέχουμε ποιοτικά και αξιόπιστα έργα σε κάθε πελάτη μας. Στηριζόμενοι σε αυτές τις αρχές, προχωρούμε μπροστά, παρέχοντας κατοικίες που συνδυάζουν παρελθόν, παρόν και μέλλον, δημιουργώντας μια παράδοση ποιότητας που θα συνεχίσει να εμπνέει τις επόμενες γενιές.

ΠΑΡΟΧΕΣ

Αφουγκραζόμαστε, Σχεδιάζουμε, Υλοποιούμε

ΠΑΡΟΧΕΣ

Αφουγκραζόμαστε, Σχεδιάζουμε, Υλοποιούμε

ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ

Κατασκευές που υποστηρίζουν το ανθρώπινο σώμα, μυαλό και πνεύμα.

Πιστεύουμε ότι ο σχεδιασμός και η κατασκευή πρέπει να έχει θετικό αντίκτυπο στη ζωή των ανθρώπων και στο περιβάλλον. Η υγεία είναι κάτι πολύ περισσότερο από τη φυσική κατάσταση, τις διατροφικές συνήθειες ή την πρόληψη των ασθενειών. Αφορά το πώς λειτουργεί ένα άτομο σε όλα τα επίπεδα – σωματικό, νοητικό, συναισθηματικό και πνευματικό. Αφορά την αντίδραση του εγκεφάλου και του σώματος στο φυσικό περιβάλλον και πώς αυτή η απόκριση επηρεάζει την ποιότητα ζωής ενός ατόμου.

Στην κατασκευαστική Καραγιαννάκης εστιάζουμε στο να κάνουμε τη ζωή των ανθρώπων καλύτερη —ολιστικά— κατασκευάζοντας κατοικίες που προάγουν την ευημερία από μέσα προς τα έξω.

Ιστορική Αναδρομή

Κοντά σας από το 1972

1972

Ίδρυση της Κατασκευαστικής Εταιρείας

Από τον Βασίλη Καραγιαννάκη
1980

Κατασκευή Ιδιόκτητου Εργοστασίου

Στον χώρο του εργοστασίου κατασκευάζονται οι κατοικίες σε όλα τους τα στάδια
2005

Πρωτοπορία στην Πράσινη δόμηση

Κατασκευή βιοκλιματικών κατοικιών
2010

Η Επόμενη γενιά

Την κατασκευαστική αναλαμβάνουν οι υιοί Χαράλαμπος & Γρηγόριος Καραγιαννάκης
2020

VR Τεχνολογία - 360° Περιήγηση

Περιήγηση στις κατοικίες μέσω 360° Τεχνολογίας
2022

Σειρά Smart Living

Δημιουργία προκατασκευασμένων έτοιμων κατοικιών ως έτοιμες λύσεις
ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ

Ακολουθούμε τον βιοκλιματικό σχεδιασμό

Προσπαθούμε να συνδέουμε τους ανθρώπους με τη φύση, ακόμη και στα πιο περίπλοκα αστικά μας περιβάλλοντα. Όταν οι άνθρωποι βρίσκονται στην παρουσία φυτών και φύσης, είναι φυσικά πιο υγιείς στο μυαλό, το σώμα και το πνεύμα.

Οι κατασκευές μας αντικατοπτρίζουν μια ολιστική κατανόηση της σχέσης μεταξύ κτιρίων, ανθρώπων και περιβάλλοντος. Σεβόμαστε και προστατεύουμε το περιβάλλον μειώνοντας τους ρίπους και κατασκευάζοντας αυτόνομες και “πράσινες” κατοικίες που εναρμονίζονται με την φύση.

Συνεργάτες

Επιλέγουμε τους πιο αξιόπιστους συνεργάτες του κλάδου

ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ

Οι κατασκευές μας χαρακτηρίζονται από

Φανταζόμαστε, δημιουργούμε και εφαρμόζουμε λύσεις που προάγουν την ανθρώπινη ζωτικότητα, βελτιστοποιούν την καθημερινότητα και προστατεύουν τον πλανήτη μας ταυτόχρονα.

Καινοτομία

Οι κατασκευές μας ακολουθούν τα πιο σύγχρονά παγκόσμια πρότυπα ασφάλειας. Οι κατοικίες μας έχουν εξαιρετική αντισεισμική συμπεριφορά.

Ασφάλεια

Μπορούμε να σχεδιάσουμε και να κατασκευάσουμε για εσάς την κατοικία σας όπως ακριβώς την ονειρεύεστε καθώς ο τρόπος κατασκευής μιας προκατασκευασμένης κατοικίας μας εξασφαλίζει τόσο τον πλήρη έλεγχο όσο και την ελευθερία σχεδιασμού, καθιστώντας τις κατοικίες που υλοποιούμε πλήρως λειτουργικές στην καθημερινότητά σας.

Λειτουργικότητα

Επικοινωνήστε μαζί μας

Contact Us2