Κατοικίες

La Triade Residences

Καλωσορίσατε στις πανέμορφες Triad Residences, ένα συγκρότημα κατοικιών που συνδυάζει πολυτέλεια, λειτουργικότητα και υψηλή ενεργειακή απόδοση.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Greek Island Villa

Η Greek Island Villa συνδυάζει άψογα τη σύγχρονη άνεση με τη διαχρονική γοητεία της Μεσογείου, προσφέροντας ένα ειδυλλιακό καταφύγιο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Vintage Cottage

Η προκατασκευασμένη κατοικία στο Πευκόφυτο αποτελεί ένα εξαιρετικό παράδειγμα σύγχρονης αρχιτεκτονικής και λειτουργικότητας. Σχεδιάσαμε και υλοποιήσαμε αυτήν την κατοικία, προσφέροντας τον απόλυτο συνδυασμό άνεσης και λειτουργικότητας στους ενοίκους της.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

The Triangle Villa

Καλωσορίσατε στην εντυπωσιακή Βίλα στην Αυλίδα! Σε ένα ιδιαίτερο τριγωνικό οικόπεδο, αυτή η προκατασκευασμένη κατοικία, με επιφάνεια 130 τετραγωνικών μέτρων, έχει σχεδιαστεί με την απόλυτη πολυτέλεια και την άνεση στο μυαλό μας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Comfort Retreat

Εδώ συναντάτε μια κατοικία που είναι σχεδιασμένη για να προσφέρει την απόλυτη λειτουργικότητα και άνεση στην καθημερινότητά των ανθρώπων που ζουν σε αυτή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Pallini Sunscape

Αυτή η μοναδική κατοικία διαθέτει όλα όσα χρειάζονται οι κάτοικοί της για να απολαμβάνουν την οικογενειακή ζωή σε έναν υπέροχο χώρο φτιαγμένο για αυτούς.Το συνολικό εμβαδόν της κατοικίας είναι 120 τ.μ., με τρία υπνοδωμάτια, εκ των οποίων το ένα είναι μάστερ, προσφέροντας ιδιωτικότητα και άνεση.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Minimal Dream

Αυτή η εντυπωσιακή μεζονέτα απλώνεται σε συνολικά 150 τετραγωνικά μέτρα και διαθέτει τέσσερα υπνοδωμάτια για να προσφέρει τον απόλυτο χώρο για την οικογένειά που την κατοικεί.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Villa Panorama

Μια όμορφη μεζονέτα με έκταση 138 τ.μ.. Πρόκειται για μια κατοικία που συνδυάζει την άνεση με τη λειτουργικότητα για να προσφέρει το ιδανικό σπίτι στην οικογένεια που μας εμπιστεύτηκε.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Epidaurus Escape

Με μια επιφάνεια 130 τετραγωνικών μέτρων, αυτό το σπίτι διαθέτει ό,τι χρειάζεται για μια υψηλής ποιότητας και άνετη καθημερινότητα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

The L Shape Villa

Η εντυπωσιακή L Shape Villa, μια πρωτοποριακή κατοικία που συνδυάζει λειτουργικότητα και σύγχρονο σχεδιασμό σε ένα μοναδικό σχήμα L. Διαθέτει όλα όσα χρειάζονται οι κάτοικοι της για μια καθημερινότητα με πολυτέλεια και άνεση.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ