Image module

Στάδια Υλοποίησης Προκατασκευασμένης Κατοικίας

Στην τεχνική περιγραφή θα διαβάσετε αναλυτικά τα στάδια κατασκευής μιας προκατασκευασμένης κατοικίας καθώς και όλα τα υλικά που χρησιμοποιούνται για την υλοποίηση της κατοικίας.
Η εταιρεία μας επιλέγει μόνο άριστης ποιότητας υλικά.
Κατά την διάρκεια των εργασιών ακολουθούμε τους Ευρωπαϊκούς νόμους και κανόνες. Επίσης, ακολουθούμε τις πολεοδομικές διατάξεις ώστε να εξασφαλίζεται απολύτως η στατική ικανότητα και στερεότητα της κατασκευής, η αισθητική αρτιότητα των εξωτερικών προσόψεων, η άρτια εσωτερική αισθητική της κατοικίας αλλά και ή στιβαρή κατασκευή του έργου.

Πρώτο Στάδιο – Γιαπί

Τοιχοποιία – Εξωτερική Τοιχοποιία

Η εξωτερική τοιχοποιία αποτελείτε από ξύλινο σκελετό (πιστοποιημένης εισαγόμενη ξυλείας) βάση στατικής μελέτης διατομής 10x5cm με μόνωση ενδιάμεσα όσο το πάχος του τελικού πλαισίου.

Εξωτερικά του σκελετού τοποθετούνται: OSB πάχους 11mm, διογκωμένη πολυστερίνη EPS 100 πάχους 5,00cm με μηχανική υποστήριξη και ειδική ακρυλική κόλλα. Η εξωτερική επιφάνεια της τοιχοποιίας σοβατίζεται με βασικό επίχρισμα όπου ενσωματώνεται ειδικό πλέγμα αντιαλκαλικής προστασίας για απόλυτη προστασία από τις ρηγματώσεις και, τέλος, εφαρμόζεται τελικό επίχρισμα από ινοοπλισμένο ανόργανο υλικό. Εσωτερικά του σκελετού βιδώνεται OSB πάχους 11mm και γυψοσανίδα πάχους 12,50mm της εταιρείας KNAUF.

Image module

Τοιχοποιία – Εσωτερική Τοιχοποιία

Η εσωτερική τοιχοποιία αποτελείται από ξύλινο σκελετό με μόνωση ορυκτοβαμβακα ενδιάμεσα όσο το πάχος του τελικού πλαισίου 10cm και τοποθετείτε εσωτερικά και εξωτερικά πλάκες OSB πάχους 11mm και γυψοσανίδας 12,50mm της εταιρείας KNAUF.
Σημείωση: Η τοιχοποιία του σπιτιού θα κατασκευαστεί με προοπτική προσθήκη ορόφου μελλοντικά.
Image module

Μεσοπάτωμα

Σε πολυώροφες κατασκευές με μεσοπάτωμα κατασκευάζεται από δοκάρια σύνθετης εισαγόμενη ξυλείας βάση στατικής μελέτης στην συνέχεια τοποθετείται OSB 15mm πάχος, μόνωση πετροβαμβακα ,ινοπλισμενη τσιμεντοκονία και τέλος πλακάκια επιλογής τους πελάτη.
Image module

Σκεπή

 

Όλη η οικία εσωτερικά θα έχει δοκάρια σύνθετης Σουηδικής Ξυλείας διατομής βάση στατικής μελέτης. Στη συνέχεια θα πετσωθεί με OSB πάχους 12mm ή ραμποτε , ασφαλτική μεμβράνη, μόνωση 2 στρώσεων roofmate πάχους 3cm, δίπλες τεγίδες για αερισμό και τέλος κεραμίδι Ρωμαϊκό.

Σημείωση: Η σκεπή θα είναι βάση του τελικού σχεδίου του μηχανικού.

Image module

Επίπεδη Οροφή – Ταράτσα

Υπάρχει και η δυνατότητα πραγματοποίησης επίπεδης οροφής με σκοπό την δημιουργία ταράτσας.

Image module

Δεύτερο Στάδιο – Εγκαταστάσεις

Υδραυλική Εγκατάσταση

Η υδραυλική εγκατάσταση γίνεται με πίνακα υδροληψία κολεκτερ με πολυστρωματικες σωλήνες της εταιρίας Valsir. Κεντρική γραμμή παροχής νερού κρύου – ζεστού στο νεροχύτη στην μπανιέρα , στο νιπτήρα , στο θερμοσίφωνο ή ηλιακό. Γραμμή για πλυντήριο ρούχων και πιάτων, καζανάκι λεκάνης και για εξωτερική βρύση στην βεράντα. Γραμμές αποχετεύσεων από λεκάνη , μπανιέρα, νιπτήρα και νεροχύτη μέχρι το εξωτερικό μέρος του σπιτιού.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η σύνδεση των αποχετεύσεων με το δίκτυο επιβαρύνει τον πελάτη καθώς και η σύνδεση του νερού με τον υδρομετρητή και οι επιπλέον γραμμές για κήπους και βεράντες.

Ηλεκτρική Εγκατάσταση

Σαλόνι: 2 διακόπτες φωτισμού, 2-3 πρίζες ρεύματος, 1 πρίζα TV, 1 πρίζα Τ/Φ.
Κουζίνα: Γραμμή απορροφητήρα, γραμμή ψυγείου με πρίζα, γραμμή ηλεκτρικής κουζίνας, γραμμή πλυντηρίου πιάτων, 1 διακόπτη φωτισμού,
1 πρίζα ρεύματος, 3 πρίζες ενισχυμένες ρεύματος.
Δωμάτιο: 2 διακόπτες φωτισμού alleretour, 1 πρίζα TV, 1 πρίζα Τ/Φ,
2 – 3 πρίζες ρεύματος
Λουτρό: 1 διακόπτης φωτισμού, 1 πρίζα ρεύματος, γραμμή θερμοσίφωνου ή
ηλιακού, γραμμή πλυντηρίου ρούχων
Χολ: 1 διακόπτης φωτισμού, 1 πρίζα
Βεράντα: 1 διακόπτης φωτισμού, 1 πρίζα εξωτερική
Πίνακα με ασφάλειες, καλώδιο παροχής από το πίνακα μέχρι το εξωτερικό μέρος του σπιτιού. Διακόπτες και πρίζες είναι λευκές καλής ποιότητας μάρκας Legrand.
O ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ
Ρελιέ διαρροής , γενικό διακόπτη , γενική ασφάλεια και ασφάλειες της εταιρίας Hager
Οι γραμμές φωτισμού και οι γραμμές ρεύματος είναι πλέον ξεχωριστές , οι γραμμές των ενισχυμένων πριζών είναι πρίζα και ασφάλεια και περιλαμβάνει στο κύκλωμα μέχρι 2 πρίζες.
Το τηλεφωνικό καλώδιο είναι τύπου U.T.P κατηγόρια 5.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Επιπλέον παροχές (επιλογή πριζών, διακοπτών , επιπλέον γραμμές ρεύματος , A/C , γραμμές φωτισμού κήπων κ.λ.π) και το καλώδιο παροχής από το εξωτερικό μέρος του σπιτιού μέχρι το μετρητή της ΔΕΗ, επιβαρύνουν τον πελάτη.
Η ποσότητα πριζών και παροχών προσαρμόζεται βάση σχεδίου

Τελικό Στάδιο – Εξοπλισμός

Λουτρο

Το Λουτρό που τοποθετείτε στα προκατασκευασμένες κατοικίες παραδίδεται ολοκληρωμένο, με υλικά που έχετε επιλέξει, από τις εκθέσεις που συνεργαζόμαστε.

Συγκεκριμένα το Λουτρό περιλαμβάνει:

Ντουζιέρα , νιπτήρα με πόδι, λεκάνη, πετσετοθήκη, σαπουνοθήκη, σφουγγαροθήκη, χαρτοθήκη. Πλακάκια δαπέδου και τοίχου ίδιας αξίας με του δαπέδου του σπιτιού τοποθετημένα σε σειρά χωρίς αρμό και σε ύψος επί του τοίχου στα 220cm.

Επίσης μπαταρίες μπάνιου και νιπτήρα χρωμίου άριστης ποιότητας.

Δεν συμπεριλαμβάνονται καθρέπτης, έπιπλο μπάνιου και θερμοσίφωνας.

Κουφώματα

Εξωτερικά

Η προκατασκευασμένη σας κατοικία θα περιλαμβάνει κουφώματα PVC λευκού χρώματος με λευκά κρύσταλλα, σήτες και ρολά.

Η πόρτα της κύριας εισόδου θα είναι Panel

Εσωτερικά

Οι εσωτερικές πόρτες είναι από MDF ταμπλαδωτές βαμμένες λευκές ή πόρτες τύπου Laminate από κοντρα πλακέ θαλάσσης.

Τα κουφώματα ορίζονται βάση σχεδίου του μηχανικού.

Κρεβατοκάμαρες

Το σπίτι συμπεριλαμβάνει ντουλάπα από κουτιά λευκά μελαμίνης και πορτάκια βακελίτη, δικής σας επιλογής.

Διαστάσεις: 150Χ60Χ280cm

Κουζίνα

Η κουζίνα της προκατασκευασμένης σας Κατοικίας περιλαμβάνει:

Ντουλάπια με λευκά κουτιά μελαμίνης και πορτάκια της επιλογής σας. Περιλαμβάνει επίσης, διπλό νεροχύτη με μπαταρία νερού και πλακάκια τοίχου μεταξύ των ντουλαπιών ίδιας αξίας με του δαπέδου.

 

Χρώματα

Οι εσωτερικοί τοίχοι του σπιτιού τρίβονται, έπειτα περνιούνται με αστάρι νερού και βάφονται με λευκό πλαστικό χρώμα. Οι εξωτερικοί τοίχοι του σπιτιού τρίβονται ασταρώνονται και τέλος βάφονται με λευκό ακρυλικό χρώμα. Τα ξύλινα μέρη της κατοικίας βάφονται με χρώμα βερνικιού και βερνίκι της επιλογής σας.

 

Βεράντες

Οι βεράντες των προκατασκευασμένων κατοικιών της εταιρίας μας, είναι στεγασμένες τύπου χαγιάτι με κεραμίδια, ταβάνι ραμποτέ, δοκάρια και ξύλινες κολώνες. Τα δάπεδα στρώνονται με πλακάκι ίδιας αξίας με τα δάπεδα του σπιτιού.

 

Τοποθέτηση – Παράδοση

 Η έναρξη τοποθέτησης της προκατασκευασμένης σας κατοικίας θα αρχίσει εφόσον έχει εκδοθεί η οικοδομική άδεια του σπιτιού και ο πελάτης είναι έγκαιρα έτοιμος με την τσιμεντένια πλατφόρμα.

Η παράδοση του έργου ολοκληρωμένου πραγματοποιείτε σε 90 εργάσιμες ημέρες.