Φυσικά και όχι! Τα προκατασκευασμένα σπίτια του σήμερα είναι υψηλής ενεργειακής απόδοσης και διασφαλίζουν την ποιότητα της κατασκευής. Κατασκευάζονται χρησιμοποιώντας την τεχνολογία αιχμής από το σχεδιασμό έως την προσαρμογή του σχεδιασμού. Οι δομημένες κατασκευές στη συνέχεια χτίζονται σε τμήματα, που ονομάζονται «ενότητες», μέσα σε ένα ελεγχόμενο περιβάλλον. Υπάρχει η λανθασμένη αντίληψη ότι τα σπίτια Προκάτ είναι η εύκολη λύση για αυτούς που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να χτίσουν με τον παραδοσιακό τρόπο και ότι οι προκατ κατοικίες ειναι κατώτερης ποιότητας, μια άποψη που φυσικά είναι λανθασμένη καθώς σε πολλές πλέον χώρες - ηγέτες στην τεχνολογία δόμησης, το προκατ αποτελεί ιδανική λύση ποιοτικής κατασκευής.

Φυσικά και είναι. Τα προκατασκευασμένα σπίτια όχι μόνο είναι αντισεισμικά αλλά είναι επίσης μονωμένα, πυρίμαχα και ηχομονωτικά.Πραγματοποιούμε ολοκληρωμένες μελέτες εδάφους, τοπογραφικές και γεωλογικές μελέτες, έτσι ώστε το κτήριο που χτίζουμε να είναι ισχυρό και ανθεκτικό σε σεισμούς.

Το προκατασκευασμένο σπίτι μοιάζει με οποιοδήποτε σπίτι που έχετε δει στη γειτονιά σας. Δεν θα μπορείτε να πείτε τη διαφορά μεταξύ τους. Είναι εξαιρετικά προσαρμόσιμα και χρησιμοποιούνται για την κατασκευή κτιρίων γραφείων, σχολείων, ξενοδοχείων, νοσοκομείων και άλλων δομών που δεν έχετε φανταστεί ποτέ.

ΤΈνα σημαντικό πλεονέκτημα της επιλογής προκατασκευασμένου σπιτιού είναι ο προεπιλεγμένος χρόνος παράδοσης και παραλαβής. Μόλις ο αγοραστής αποφασίσει για το σχεδιασμό του σπιτιού, ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης είναι 3-4 μήνες.

Τα προκατασκευασμένα σπίτια της εταιρείας μας είναι απολύτως ασφαλή. Πριν από πολλά χρόνια υπήρχε μία προκατάληψη σε σχέση με το θέμα αυτό, ωστόσο η πρόοδος της τεχνολογίας στον τομέα των προκάτ έχει φτάσει σε τέτοιο σημείο που σήμερα τα προκάτ σπίτια θεωρούνται ασφαλέστερα από τα παραδοσιακά που είναι χτισμένα με τούβλο. Ο τρόπος κατασκευής που χρησιμοποιεί η εταιρεία μας είναι η ίδια με αυτήν που κατασκευάζονται τα σπίτια στην Αμερική, στον Καναδά, στην Αυστραλία, στην Ασία και την Ευρώπη και μάλιστα προτείνονται ειδικά για τις περιοχές όπου η ασφάλεια είναι μέγιστης σημασίας. Σε περιοχές με αυξημένη σεισμική δραστηριότητα και σε χώρες που πλήττονται συχνά από ακραία καιρικά φαινόμενα οι κάτοικοι προτιμούν τα προκατασκευασμένα σπίτια για λόγους ασφάλειας

Στην εταιρία μας, δεν υπάρχει καμία δέσμευση στον σχεδιασμό και μπορούμε να κατασκευάσουμε οποιοδήποτε αρχιτεκτονικό σχέδιο επιθυμείτε! Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να το σχεδιάσετε από την αρχή επιλέγοντας τους χώρους που επιθυμείτε, τον αριθμό των δωματίων, των ορόφων και οποιοδήποτε διακοσμητικό στοιχείο διαλέξετε για το σπίτι σας. Με άλλα λόγια δεν υπάρχουν περιορισμοί στο σχέδιο του σπιτιού σας. Επίσης πολύ σημαντικό είναι ότι υπάρχει η δυνατότητα επέκτασης οποιασδήποτε οικίας για τις μελλοντικές σας ανάγκες..

Βεβαίως. Οι κατασκευές μας είναι εγκεκριμένες για χρηματοδότηση από όλες τις τράπεζες και τους χρηματοπιστωτικούς οργανισμούς. Είναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι η εταιρεία μας αναλαμβάνει πλήρως την έγκριση του δανείου σας εφόσον πληρείτε όλες τις προϋποθέσεις.