προκατ κατοικιες καραγιαννακης κοντα σας απο το 1972 εμπειρια & καινοτομια παραδοση σε 3 μηνεσ προκατ καραγιαννακησ

Είμαστε κοντά σας από το 1972- Προσφέρουμε καινοτόμες, εύκολες και οικονομικές λύσεις για την κατασκευή της προκατασκευασμένης σας κατοικίας.

Image
— ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ. ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ. ΕΥΕΛΙΞΙΑ.

Η εταιρεία μας ιδρύθηκε το 1972 από τον Βασίλη Καραγιαννάκη πρωτοπόρο της εποχής, συστήνοντας στην ελληνική αγορά για πρώτη φορά τον όρο “προκατασκευασμένη οικία” προσφέροντας καινοτόμες, γρήγορες, εύκολες και οικονομικές λύσεις για την στέγαση χιλιάδων οικογενειών στην Ελλάδα.

Image
Συχνές Ερωτήσεις
Για Τις Προκατ Κατοικίες

01.

ΑΦΟΥΓΚΡΑΖΟΜΑΣΤΕ

Αφουγκραζόμαστε το όραμά σας και κατανοούμε τις ανάγκες σας ώστε να δημιουργήσουμε μαζί το αποτέλεσμα που επιθυμείτε.

02.

ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΜΕ

Σχεδιάζουμε την οικία σας σε 3D μακέτα ώστε να έχετε την ολοκληρωμένη της εικόνα πριν την υλοποίησή της.

03.

ΥΛΟΠΟΙΟΥΜΕ

Υλοποιούμε την προκατασκευασμένη σας κατοικία ακολουθώντας πιστά το σχέδιο. Στοχεύουμε σε ένα άρτιο και ικανοποιητικό για εσάς αποτέλεσμα.

Layer
Layer
Layer
ΠΡΟΚΑΤ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΑΚΗΣ

Κατασκευές Υψηλής Ποιότητας
Λειτουργούμε πάντα με γνώμονα τον άνθρωπο.

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείτε στον χώρο των προκατασκευασμένων κατοικιών πάνω από 40 χρόνια. Η πολυετής εμπειρία μας, μας επιτρέπει να σας προσφέρουμε μια πληθώρα υπηρεσιών που θα σας διευκολύνουν κατά την έναρξη της κατασκευής της προκατασκευασμένης σας κατοικίας. Διαθέτοντας αξιόλογα μέλη και προσωπικό, έχουμε καταφέρει όλα αυτά τα χρόνια να μετατρέψουμε δαπανηρές και χρονοβόρες διαδικασίες σε ένα απλό και εύκολο κομμάτι για την κατασκευή ενός σπιτιού.
Βρισκόμαστε πάντα δίπλα σας, έχοντας κύριο μας μέλημα την ικανοποίησή σας αλλά και την κατασκευή του σπιτιού σας όπως ακριβώς το έχετε ονειρευτεί